10 OKTOBER 2016
  • DOOR: ZEEBONK

WIN: Seizoen 1 van The Shannara Chronicles

Shannara Chronicles

Game of Thrones-achtige fantasyserie waarin alle vrouwen net zo betoverend zijn als de wereld om ze heen!

Na het daverende succes van Game of Thrones schoten de fantasyseries werkelijk als paddestoelen uit de grond. Terwijl vele van deze ‘kopieën’ niet echt wisten te overtuigen, scoorden de makers van The Shannara Chronicles dankzij een uniek verhaal en prachtige visuals (een budget van 50 miljoen doet wonderen!) een regelrechte hit. En op Mokkels.nl mogen we drie exemplaren van het volledige eerste seizoen weggeven!

Wat natuurlijk ook aan de geroemde ‘visuals’ bijdraagt is een ijzersterke, voor de verandering eens relatief onbekende, en bovendien beeldschone vrouwelijke cast! Poppy Drayton speelt de elvenprinses Amberle, die samen met half-elf Wil de wereld in trekt om hun magische elvenboom, die de demonen buiten hun wereld houdt, te redden. Onderweg komen ze de mooie dievegge Eretria (Ivana Banquero) tegen, die na een heftige eerste ontmoeting besluit zich bij de groep te voegen. Verder komen o.a. ook Emelia Banks en Brooke Williams nog langs op je scherm. Je kijkt je ogen dus uit!

Shannara Chronicles

Het eerste seizoen van The Shannara Chronicles wordt al uitgezonden op Net 5, maar wie heeft er in 2016 nog zin om steeds een week te wachten op een nieuwe aflevering, die dan vervolgens in stukken gehakt wordt door reclameblokken? Precies! Daarom geven we je nu de kans om seizoen 1 van deze hitserie te winnen!

Deel of like dit bericht op Facebook, en je maakt automatisch kans op één van de drie exemplaren!

Comments are closed.