01 DECEMBER 2017
  • DOOR: ZEEBONK

Echte mensen, echte liefde, echte seks! Echte erotische contacten!

Pikant momma

Brrr wat is het al koud in ons kleine kikkerlandje! Tijd om eens wat erotische plaatjes te gaan bekijken om het weer fijn en warm te krijgen! Dankzij de nieuwsbrief van Pikant, over de Fuddy v/d week, kwamen we meteen bij Momma terecht. Een lekkere girl-next-door met niet alleen prachtige selfies op haar pagina, maar ook heerlijke erotische content waar mannen als wij het heet van krijgen!

Erotische Pakjesavond?

Tussen de posts die leden delen op dit erotische social media platform, zien we pikante foto's en echte porno gifjes voorbijkomen van vrouwen die zich lekker bloot geven en zelfs opdrachten voor elkaar uitvoeren. Je kunt het zo extreem niet bedenken, of ze hebben het online staan: squirtende vrouwen, maar zelfs ook een man met een buttplug in zijn achterste, kronkelend over de keukenvloer! "Opdrachtje voor mijn Schatje" staat er in zijn post. We zijn even stil…

Wat ook echt leuk is, zeker na al die ongezellige zwarte Piet discussies, zijn de stoute Pakjesavonden die leden met elkaar organiseren. Zo kan je vette prijzen t.w.v. € 30 winnen met je foto en rijmpje!  Spelletjes, verkleedpartijen, geschminkt webcammen; alles lijkt te kunnen op Pikant. Een overzicht van alle acties vind je trouwens op hun Twitter, heel handig! 

Pikant pakjesavond

Anoniem webcammen maar dan anders

Wie lekker stout wil webcammen, maar toch anoniem wil blijven kan alsnog meedoen tijdens erotische pakjesavond op Pikant! We gaan die avond ook even kijken en komen hopelijk veel sexy ‘Pietjes’ tegen! Kom ook online en doe mee, wie weet krijg je nog een superstout Sinterklaas verrassingspakket! Want ook dat kan op Pikant, elkaar cadeautjes sturen! Vrouwen spelen Sinterklaas en geven hun Buddy's glijmiddel en een cockring cadeau, de mannen sturen op hun beurt erotische toys naar hun vrouwelijke volgers!

Echte erotische contacten 

Waar velen twijfelen over echtheid van profielen op dergelijke platforms weten wij tegenwoordig 1 ding zeker: Op Pikant.nl vind je alleen echte mensen! Ben jij op zoek naar nieuwe spannende erotische contacten om te kletsen over seks en alles wat je niet met vrienden durft te delen? Word dan volledige geregistreerd lid en geniet van alle voordelen die deze site je te bieden heeft. Elke week vind je wel weer een leuke actie, spannende challenge of nieuwe leden die niets liever doen dan zich helemaal bloot geven!

Comments are closed.