20 OKTOBER 2017
  • DOOR: ZEEBONK

Maak kennis met Tina

Pikant Mokkels Tina

Erotische contacten doe je niet zomaar op, maar door het internet wordt het tegenwoordig gelukkig wel makkelijker gemaakt. Bovendien schijnt het goed schijnt te zijn voor je relatie om eens op ontdekkingsreis te gaan. Dat kan bij een parenclub of op een seksfeest, maar het kan natuurlijk ook wat ‘veiliger’. Zo maken veel vrouwen en stellen nu profielen aan op verschillende websites, op zoek naar deze erotische contacten. Zo waagde Tina Brown ook die sprong in het diepe, op Pikant.nl…

“Foto’s delen met erotische contacten? Mijn man kijkt gewoon mee!”

De mooie, zachtaardige Tina is biseksueel en heeft absoluut geen moeite met naakt; sterker nog, ze is onwijs open-minded. En dat moet ook wel na zoveel jaar in een relatie. Het is moeilijk voor te stellen, maar misschien is dit tegenwoordig gewoon het geheim achter elke lange, gelukkige en vooral bevredigende relatie? We vroegen Tina hetzelfde.

Pikant Mokkels Tina

“Ik ben getrouwd, mijn man heeft alle foto’s en video’s die online gaan gezien en kijkt vanaf zijn computer ook mee als ik stout ga webcammen. Hij vindt het heerlijk om me zo bezig te zien, wordt er zelf opgewonden van. Hij is juist trots als ik vertel over alle geile reacties die ik heb gekregen, want uiteindelijk ben ik ZIJN vrouw.”

“En tja, ik ben altijd heel erg onzeker geweest over mezelf. Pikant en al mijn erotische contacten hebben me daar wel echt van af geholpen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf wel wat jaloerser ben aangelegd dan mijn man maar ook hij deelt genoeg foto’s en fantasieën met andere vrouwen.”

Ben jij ook in voor erotische contacten?

Echte mensen, Echte emoties, Echte liefde, Echte sex.

Je vindt het op Pikant.nl

Comments are closed.