08 FEBRUARI 2018
  • DOOR: ZEEBONK

Freechat Party Night

Twero Mokkels

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, samen op Twero vieren ze een feestje deze vrijdag avond, dat noemen ze:

Freechat Party Night

Na het lezen van deze aankondiging vroegen we ons natuurlijk af wat het zo inhoudt en wat we kunnen verwachten van een freechat party night, maar één ding is zeker, missen willen wij het niet! Wie nog niet bekend is met Twero, hier in het kort wat informatie:

Twero.com – Where TWo ERotic people meet.. Ah vandaar de naam! En ja, erotisch zijn ze zeker, de leden van dit internationale sociaal erotisch platform. Een community waar single vrouwen, mannen en koppels lekker open en bloot durven doen en durven zeggen waar ze op geilen, waar ze nou echt opgewonden van raken. Sommigen laten een wel hele stoute kant van zichzelf zien, zo zien we regelmatig in de freechat van een dame die BDSM odprachten geeft aan gewillige mannen die ze uitvoeren…

Iedereen gooit zijn freechat aan op Twero..

Het leuke is dat iedereen na volledige registratie een chatbox kan openen en zo in contact kan komen met ruimdenkende mensen uit verschillende landen. Ook Pinkrodeo (zo noemt deze beeldschone danseres zichzelf), heeft zin in de freechat party avond van 9 februari zegt ze, wanneer we haar vragen wat zij er dan zo leuk aan vindt.

Twero Mokkels Pinkrodeo

“Het is de ongedwongen sfeer, de kick die ik ervan krijg, de complimentjes, de dames en heren met wie je in contact komt op een hele vrije manier. Niet preuts maar allemaal zo open over seks en erotiek. Iedereen is lekker zichzelf… Het is eigenlijk 1 grote online community, net een vaste groep die elkaar in de parenclub treft, maar dan online. Ik vind niet alleen de mannen spannend, maar ook de vrouwen! Ik doe zeker weer mee aan de freechat avond, wellicht ga ik leuk dansen (mijn hobby!) of we doen weer een erotisch spelletje samen!”

Naast Pinkrodeo zien we nog meer dames en heren oproepjes doen: zij zitten morgen klaar voor een leuk kennismakingsgesprek!

Het ideale moment om je aan te melden en lid te worden! Twero.com – Where two erotic people meet…

Comments are closed.