09 MAART 2018
  • DOOR: ZEEBONK

Gezellige Partychats

Twero Desires

Desires houdt ervan, regelmatig organiseert zij leuke Partychats op Twero.com. “Don’t forget !! Vanavond van 19.00 – 00.00 kan je mij fulltime bedienen in mijn Partychat“, is het eerste wat we lezen als we kijken op haar Twero profiel. Maar wat houdt het in?

Zodra we de Partychat van Desires bezoeken heet ze ons welkom:

“Hii, je kan me dagelijks bezoeken of zal ik je even geil roepen? Ik ben een hete en gezellige meid dat is een feit! Ik kan zowel onderdanig als dominant zijn, lijkt dat je niet fijn? Een zweepslagje hier en eentje daar. Ik hou wel van wat SM en dit is nog maar het begin! In mijn Partychats ben ik nooit alleen, mister We-Vibe is altijd mee, om heerlijk te spelen met z’n twee. KNOPJE LINKS, KNOPJE RECHTS zo krijg ik rechtstreekse vaginale stress!

Tijdens mijn partychats leer ik mijn volgers beter kennen…

Via verschillende buttons in het chatvenster kan iedereen haar interactieve speeltje bedienen, waarmee zij zich heerlijk laat gaan. Partychats zijn niet geheel nieuw voor ons, het is elke keer weer een feestje! Gezellig kletsen met hete meiden die graag een spelletje spelen, de leukste pakjes aandoen en op verzoek geile opdrachten van bezoekers uitvoeren. Je bepaalt helemaal zelf of je lekker achterover leunt en stilletjes geniet of actief meedoet met de rest. Wij vinden het lekker om af en toe een Flirt te sturen om haar mooie blote borsten te zien te krijgen!

Twero Vwow

Tijdens de Partchat van Desires zien we ook een andere dame online komen. Nieuwsgierig als we zijn gaan we kijken. Van een hete camchat komen we terecht in de Partychat van Vwow die spelletjes speelt met haar vrienden. Tijdens het showen van haar sexy lingerie neemt ze tijd om onze vragen te beantwoorden:

“Mijn echte naam is Vitaa. Ik ben 32 jaar, biseksueel en ben dol op seks. Heb wel eens een trio gedaan en ook soft-sm, anaal en nog veel meer. Wil je nog meer weten of wil je misschien mijn slipje hebben? Ik stuur hem zo naar je op hoor!”, knipoogt ze.

Kort daarna zien we **user heeft slipje gekocht** op het scherm verschijnen…

Wil jij ook deelnemen aan de vele partychats?

Op Twero.com vind je elke dag hete meiden die niets liever doen dan jou verwennen!

Comments are closed.