12 JANUARI 2018
  • DOOR: ZEEBONK

Interactieve sextoys

Pikant cam

Het is al lang geen taboe meer dat mensen, singles maar ook stellen, regelmatig leuke spelletjes doen in de slaapkamer. Geen Mens erger je niet of Monopoly, nee. We hebben het over gebruik van dildo’s, vibrators, en nu ook interactieve sextoys. Moet je nog wennen aan Fifty Shades of ben je bang dat de volautomatische seksmachine voor concurrentie zorgt in de slaapkamer? Wellicht zijn de nieuwste toys die jij en je vrouw, of vriendin, op afstand kunnen besturen iets voor jou/jullie!

Nieuwe hype

Wanneer je op zakenreis moet, je vrouw lekker op vakantie is met haar beste vriendin, heb je natuurlijk alsnog behoefte aan seks. Waar de een alleen porno kijkt, heeft de ander meer behoefte aan wat interactie! Met de nieuwste interactieve sextoys is het nu mogelijk om jouw partner op afstand tot een geweldig hoogtepunt te laten komen. Je kan de toy besturen via een chat-applicatie en zien hoe zij geniet!

We hebben het allemaal voorbij zien komen in de korte tijd dat we hier lid zijn, filmpjes  van meiden met plastic vriendjes die ze maar al te graag laten zien; en tijdens een avondje chatten kwamen we een dame tegen met een op afstand bestuurbare sextoy. Grappig om te zien hoe dat werkt. Deze dame stond LIVE met een ‘dildo-icoontje’ op haar foto, dus gingen we eens gratis een kijkje nemen…

Gratis chatten met interactieve sextoys

Heel grappig maar ook ontzettend opwindend. 25 personen in 1 chat, waarvan zeker 20 mannen, die met zijn allen 1 dame aan het verleiden zijn om die interactieve sextoys te gebruiken. En dat doet ze dan ook! Met elke tip die een bezoeker doet trilt haar speeltje en was ze blij! We doen uiteraard mee!

Voor hem en haar

We waren nieuwsgierig geworden naar die interactieve sextoys – het bleek zelfs dat er niet alleen toys voor vrouwen, maar ook voor mannen zijn. Ben je als man nou echt eenzaam, dan sluit je gewoon je sextoy aan en laat je die door de vrouw bedienen, gek maar toch ook heel fijn idee, toch?

Comments are closed.