15 JANUARI 2015
 • DOOR: BOOPLOVER

Jennifer Hoffman wint ‘Boobies van het Jaar 2014′!

Mokkels Boobies van het Jaar uitslag

Na spannende strijd der TIETanen is winnaar eindelijk bekend!

Het ging lang gelijk op, maar er kan er maar één de Boobies van het Jaar 2014-verkiezing winnen! Actrice Jennifer Hoffman gaat er dit jaar met de eerste prijs vandoor dankzij haar spannende optreden in het avonturenprogramma Wie Is De Mol?. Ze moest het speelveld vorig jaar helaas vrij snel verlaten, maar wist ons de weken dat ze wél aanwezig was te betoveren met haar boobies, en dan vooral tijdens het beruchte kruipfragment! Zoals op ons Mokkelforum toen al opgemerkt werd: “De vraag is niet zozeer: Wie is de Mol?, maar waar is de beha?”

Tijdens de spannende stemronde, waarin ruim 4200 mokkelaars hun stem uitbrachten, wist Jennifer nét iets meer stemmen te verzamelen (17%) dan Bo Maerten (15%), die met haar fantastische voorgevel in de film Wolf extra veel lof verdient! Komend jaar weer zo’n naaktscène, en dan zien we haar ongetwijfeld weer terug tijdens de Boobies van het Jaar-verkiezing van 2015! De derde plek is dit jaar voor Chantal Janzen (13%), die met haar programma Chantal Blijft Slapen regelmatig schaars gekleed op de buis te bewonderen was.

Dat was ‘m weer voor 2014! Hou onze frontpage in de gaten voor een nieuw jaar met hopelijk nóg mooiere boobies-fragmenten! Aan het einde van deze maand zijn we er weer met de eerste Boobies van de Maand-verkiezing!

REACTIES OP DIT ITEM

mooie winnares! had op bo gestemd maar die komt er nog wel ;)

 • DOOR: GASTONN
 • 15-01-2015

Waar komen die andere 4200 stemmers vandaan, gemiddeld zie je op de site zo’n 30 tot 40 leden per dag aanwezig?

Om je stem te kunnen uitbrengen, hoef je niet ingelogd te zijn. Mokkels.nl heeft elke dag zeer veel bezoekers, waarvan het grootste gedeelte ook geen account heeft voor ons forum. Maar die heb je om te stemmen voor deze polls dus niet nodig.

Terecht gewonnen.Overduidellijk wulpse natuurlijke schoone. :-)

 • DOOR: GEHARREWAR
 • 15-01-2015

Logische uitslag! Is ook de mooiste vrouw in het rijtje!!

 • DOOR: EL BUITRE
 • 15-01-2015

Ooit gehoord van een huidkleurige bh redactie???!!! Verder natuurlijk een uitermate mooie dame, al had ik het Bo Maerten net iets meer gegund :)

 • DOOR: KLAAS29
 • 15-01-2015

@Klaas 29: Zie jij hier ergens een bh, al dan niet huidkleurig?

http://forum.mokkels.nl/gallery/5-nederlandse-mokkels/3954-jennifer-hoffman/2354055.html?&page=11

@Booplover… Kijk alle andere vooraf filmpjes terug en je zal zien dat ik gelijk heb. Is ook al vaak genoeg voer geschreven. Verder is er geen tepel te zien.
Maar veelal wat hier reageert en schrijft heeft volgens mij nog nooit een echte borst gezien…

 • DOOR: KLAAS29
 • 16-01-2015

Ik heb al heel wat borsten gezien, maar toegegeven: die van Jennifer nog nooit helemaal. Kan zijn dat haar tepels wat lager zitten. Verder houdt een beha de borsten meestal een beetje bij elkaar en hier lijken ze toch echt los heen en weer te bungelen (zie deze recente foto van Jennifer mét beha).
http://imgbox.com/4osMMlOp

Daar hangt ze niet voorover hè ;)

Maar bh of niet, prima jetsers :D

 • DOOR: KLAAS29
 • 16-01-2015

Had ik niet verwacht dat zij zou winnen, ik had op Bo gestemd. Maar ja mijn expertise ligt dan ook op een ander lichaamsdeel :)