08 MAART 2019
  • DOOR: GAGARIN

Deze lekkere meiden showen net niets

Wanneer het langzaam lente wordt en de eerste zonnestralen doorkomen, zie je direct overal sexy foto’s opduiken. De rokjes worden korter, bikini foto’s -waarop elk lichaamsdeel maar net bedekt is met een te klein stukje stof- worden massaal gedeeld om terug te denken aan die laatste vakantie! Het maakt eigenlijk niet uit hoe warm het is, meiden weten wel waar ze goed mee scoren! En wij raken maar niet uitgekeken, spenderen uren op social media om maar niets te missen van die steeds meer schaars geklede vrouwen!

“Dit jaar ga ik voor een badpak, ook goed toch?” laat deze blondine ons weten.

Twero Pussycat23

Een paar dagen terug kregen we een berichtje van de mooie Elza, een Utrechtse meid van 31 jaar. “Leuk dat je even op mijn profiel kwam spieken! Ik hou van spannende kiekjes delen, en hoe vrijer ik me voel hoe meer ik ook laat zien! Dat kan in mijn vriendenkring niemand begrijpen, maar die lui snappen dan ook niets van bloot zonnen, parenclubs of adults only vakanties. Ik hou daar wel van, en jullie?!”

Elza op Twero

Meer lekkere foto’s van mokkels zoals Elza die net wat meer durven te laten zien vind je hier op ons forum, of op Twitter!

REACTIES OP DIT ITEM

Niet verkeerd!!

  • DOOR: nickela
  • 09-03-2019