16 JUNI 2017
  • DOOR: EPICEPLY

VIDEO: Mokkel van de Week – Joanna Krupa

Mokkel van de Week Joanna Krupa

Veel modellen zien naakt gaan als noodzakelijk kwaad: liever niet, maar het betaalt zo goed! Een enkeling is juist model geworden omdat ze zo graag uit de kleren gaan. Joanna Krupa behoort absoluut tot die laatste groep!

Deze Pools-Amerikaanse blondine is naast model ook part-time actrice en dierenactiviste. Ze werd bekend dankzij realityprogramma’s als Dancing With the Stars, Top Model en The Real Housewives of Miami. Bovendien is ze in LA vaak ‘in het wild’ te spotten – uitgaan in doorschijnende jurkjes zonder ondergoed is één van haar specialiteiten!

Op TV komen is leuk, maar zoals je aan de foto’s hieronder ziet is ze het liefst covergirl: ze sierde onder andere de voorkant van Envy, FHM, Inside Sport, Stuff, Teeze, Shape en Maxim. Vooral bij dat laatste blad houden ze van Joanna – ze riepen haar uit tot ‘model van het jaar’, ‘meest sexy Bikinimodel van de wereld’ en gaven haar plek 55 in de Maxim Hot 100. Last, but not least: ze stond twee keer naakt op de cover van Playboy!

Hoewel ze vooral in de VS te vinden is, vergeet ze absoluut niet waar ze vandaan komt: in haar thuisland Polen is ze sinds 2010 hoofdjurylid bij hun versie van Next Top Model. Ook laat ze haar familie meeprofiteren van haar bekendheid, aangezien zusje Marta - ook beslist geen lelijkerd – vaak een prominente rol speelt in haar realityseries.

Mokkel van de Week Joanna Krupa Mokkel van de Week Joanna Krupa

REACTIES OP DIT ITEM

je vergeet erbij te zetten dat ze al 38 is! wat n vrouw!

  • DOOR: GASTONN
  • 18-06-2017

Ik vind haar wel een beetje ordinair… maar wel lekker hoor

  • DOOR: PINTERMANS
  • 19-06-2017

Ze heeft een leuke uitstraling, een karakteristiek gezicht en een mooi lichaam :)

  • DOOR: IKE
  • 19-06-2017