25 NOVEMBER 2016
 • DOOR: POMBEER

Ode Aan… | Afl. 14 – Anna Nooshin

Ode Aan Anna Nooshin

Vorige maand wist presentatrice en documentairemaakster Linda Hakeboom niet iedereen te overtuigen. Met een score van 68% hot (uitgebracht door een kleine 600 stemmers) moest Linda genoegen nemen met de tot nu toe 7e plaats.

Deze maand brengen we een ode aan een bekend vlogster die jullie bijna niet ontgaan kán zijn. Door haar deelname aan het RTL 4 programma Expeditie Robinson zagen we haar goedgevormde voorgevel al verschillende keren voorbij komen en afgelopen maand wist ze daarmee zelfs de Boobies van de Maand-verkiezing van Booplover te winnen. Tevens gaf ze onlangs aan een shoot voor de Playboy zeker te zien zitten. Genoeg reden om haar een ode te brengen en haar meest sexy momenten de revue te laten passeren! Ik heb het natuurlijk over Anna Nooshin!

Ode aan Anna Nooshin

Sinds april 2015 is Anna te zien op haar eigen Youtubekanaal. Als fashionvlogger deelt ze wekelijks haar persoonlijke avonturen op het gebied van fashion, lifestyle en beauty. Haar filmpjes en vlogs genieten grote belangstelling: ze heeft een groot aantal abonnees, en dat mooie koppie levert ook flink wat clicks op natuurlijk! Het afgelopen jaar gaat het heel erg snel met de carrière van Anna. Zo is ze vanaf begin dit jaar te zien als fashiondeskundige in het RTL4-programma RTL Boulevard en is ze daarnaast als vierde jurylid te zien in het programma Holland’s Next Top Model. Tevens is ze momenteel te zien in het survivalprogramma Expeditie Robinson (wat vaak mooie beelden oplevert!). Als kers op de taart van haar nog zo prille carrière tekende ze afgelopen maand haar eerste grote contract bij RTL.

Ode aan Anna Nooshin

In de fashionvlogs die Anna maakt is ze zelf ook regelmatig in sexy outfits te zien. In een van haar video’s geeft ze haar volgers bijvoorbeeld een kijkje in haar sportroutine. Hierin geeft ze tips over sportkleding en showt ze enkele effectieve oefeningen. In weer een andere vlog showt Anna haar lichaam in verschillende bikini’s en badpakken. Nu al een superlichaam, en dat terwijl ze pas een jaar aan het sporten is!

Ode aan Anna Nooshin

Dat Anna een prachtig lichaam en dito voorgevel heeft is ook lingeriemerk Hunkemöller opgevallen. Een geweldig uithangbord voor een lingeriemerk, moet het bedrijf gedacht hebben. Sinds juni dit jaar is Anna dan ook hét gezicht van Hunkemöller. Ze komt hiermee in een mooi rijtje van bekende Mokkels als Dominique van Hulst (Do), Sylvie Meis en Kim Feenstra te staan. Anna staat niet alleen model voor het merk maar zal net als Sylvie ook de nieuwe lingerie helpen ontwerpen. Haar eerste collectie zag er in ieder geval al erg sexy uit, en ondertussen is ze alweer hard aan het werk voor een badmode-collectie. Afgelopen maand liet ze hiervoor al foto’s schieten op Aruba.

Ode aan Anna Nooshin

Onlangs was Anna te gast bij de Youtubers van Concentrate, bij wie ze in een interview onthulde een shoot voor de Playboy zeer zeker te zien zitten. Op de vraag of ze wel eens voor het mannenblad gevraagd is antwoordde ze: “Nee, nog niet. Maar ik zou het wel heel leuk vinden. Ik zou er niet zo veel moeite mee hebben”. Dus je zou gewoon in de Playboy gaan? “Ja” antwoordt ze. Ook in de Ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538 wordt er met Anna over een Playboyshoot gesproken: “Ik heb Playboy altijd heel cool gevonden. Je mag als vrouw best laten zien wat je in huis hebt”. Playboy liet als reactie op het interview weten altijd ruimte te hebben voor een shoot met Anna Nooshin en zeker geïnteresseerd te zijn. Wordt hopelijk vervolgd!

Ode aan Anna Nooshin

Hoewel er eigenlijk nog zó veel meer te vertellen is over deze rijzende ster moet ik toch helaas gaan afronden! Desondanks moet nog even gemeld dat Anna binnenkort met een sexy shoot in het decembernummer van JFK Magazine te zien zal zijn. Hou haar topic in de gaten!

Zoals gewoonlijk is het nu weer aan jullie om je stem uit te brengen! Zou jij Anna Nooshin graag in de Playboy kunnen bewonderen? Met andere woorden: Vinden jullie Anna Hot or Not? Breng via de poll rechts in beeld je stem uit of laat hieronder een reactie achter. Tot slot nog enkele adembenemende foto’s van Anna!

Ode aan Anna Nooshin

Ode aan Anna Nooshin

Ode aan Anna Nooshin

REACTIES OP DIT ITEM

Zeer zeker is zij “HOT”. Wat een geweldig mooie vrouw en ze lijkt mij ook nog eens lief. Alleen jammer dat ze al jaren dezelfde vriend heeft, want zij kent mij nog niet (waarschijnlijk) :-)

Mooie vrouw. Wel vrij arrogant en materialistisch ingesteld.

 • DOOR: OREALLY
 • 26-11-2016

@Oreally — Ik krijg eigenlijk dezelfde soort vibe bij d’r; zeer zeker een bloedmooie vrouw. Aan de buitenkant. Krijg de nare vibe dat de binnenkant eigenlijk een stuk rotter is dan de meeste mensen vermoeden.

 • DOOR: A0A0WD989AD08
 • 26-11-2016

Dit is een kakker eerste klas, denkt dat ze heel wat is om van te kotsen.

Deze laatste opmerking zegt weer meer over de Gewone Man dan over al die schoonheden, waar hij ondertussen wel lekker naar gaat kijken.

krijg ook altijd een hele nare, neppe vibe van haar. neemt niet weg dat ze een mooi lijf heeft natuurlijk. is er ook een ‘Hot, maar Not!’ optie?

 • DOOR: PINTERMANS
 • 28-11-2016

Playboy mag haar wat mij betreft benaderen!

 • DOOR: EGO
 • 30-11-2016

…..haar ogen………haar ogen…..er is iets mis met haar ogen……met die blik is iets aan de hand………..succes ermee levenspartner!!!!

 • DOOR: MAPACO2016
 • 01-12-2016