16 MEI 2017
  • DOOR: POMBEER

Ode Aan… | Afl. 17 – Judith Noyons

Ode Aan Judith Noyons

In de maand april stond de rubriek Ode aan.. in het teken van de nog onbekende actrice Melany Smith. Ondanks dat deze actrice nog niet vaak op televisie te zien is geweest, was ze wél reeds in een tweetal naaktscenes te zien! Deze sexy scenes konden de bezoekers van deze site echter nog niet helemaal overtuigen: Melany behaalde een score van 65% Hot!, uitgebracht door een kleine 500 stemmers. Aan het mokkel van deze maand de taak om deze score te overtreffen!

Deze keer brengen we weer een Ode Aan een actrice die bij het gros van de mensen misschien nog niet bekend zal zijn: Judith Noyons! Judith (06-08-1988) is een Nederlandse actrice die je onder meer zou kunnen kennen uit de film Feuten het Feestje (2013) alsook uit de series Love Hurts (2013), Heer & Meester (2016) en Nieuwe Tijden (2017).

Nieuwe Tijden: Sinds het begin van dit jaar is Judith te zien in de Videoland-soap Nieuwe Tijden (een spin-off van de populaire RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden). In deze serie vertolkt Judith de rol van Moon van Panhuys: Een verleidelijke studente die zeer zeker kan genieten van de vele mannelijke aandacht die ze krijgt. In Nieuwe Tijden wordt door Moon geregeld het bed gedeeld met verschillende mannen en actrice Judith Noyons is daarom ook verschillende malen in de serie in BH te zien geweest. In het vorige seizoen van de serie werd de rol van Moon nog gespeeld door actrice Vajèn van den Bosch.

Feuten het Feestje: In 2013 was Judith voor het eerst te zien in een grote Nederlandse bioscoopproductie: Feuten het Feestje. De inmiddels 28-jarige actrice speelde hierin de rol van corps-meisje Irene. Als bestuurslid van het studentencorps H.S.C. Mercurius weet Irene hoofdrolspeler Elias te verleiden, wat uitmondt in een heuse seksscène. Op het studentenfeest lokt ze Elias met een smoes mee naar boven en begint ze zichzelf uit te kleden. Ze gooit haar haren los en duwt Elias vervolgens dominant op zijn rug. “Irene” trekt haar BH uit en duwt Elias’ handen stevig tegen haar borsten . “En. Hoe voelt dat?!” vraagt ze uitdagend. Het avontuurtje wordt vervolgens abrupt onderbroken wanneer Elias als gevolg van een telefoontje weg moet.

Theater: Naast het acteren in films en series is Judith ook veelvuldig op het toneel te zien. zo was Judith de afgelopen jaren onder andere te zien in de voorstellingen Pretpark (2016), Don Carlos (2016), Alles en Meer (2016) en Summer of 96 (2015). Een leuke bijkomstigheid is dat Judith niet alleen regelmatig naakt te zien is in een film of serie maar ook naakt op het toneel verschijnt! Zo was Judith onder andere in 2013 topless op het toneel te zien in de voorstelling Dantons Dood.

Vind jij Judith Noyons… Hot or Not? Laat het weten via de poll rechts in beeld, en geef je mening in de comments! De uitslag horen jullie zoals altijd weer bij de volgende Ode Aan…!

REACTIES OP DIT ITEM

Ze heeft een beetje een treurig mondje :( maar zeg toch hot, rest is meer dan oké !

  • DOOR: GASTONN
  • 19-05-2017