10 JANUARI 2017
 • DOOR: POMBEER

Ode Aan… | Afl. 15 – Kimberley Klaver

Ode Aan Kimberley Klaver

Vorige maand werd er een ode gebracht aan vlogster en tv-personality Anna Nooshin. Haar goed gevulde voorgevel wist vele sitebezoekers te imponeren. Dit blijkt uit de mooie score van maar liefst 86% Hot! (uitgebracht door een dikke 1.000 stemmers) die ze wist te behalen. Anna bezet hiermee de vierde plaats in het Ode Aan…-klassement!

Deze nieuwe maand staat in het teken van weer een ‘nieuw’ mokkel. We brengen namelijk een ode aan actrice en presentatrice Kimberley Klaver! Kimberley Klaver zou de jongere lezer kunnen kennen als Annabella uit de kinderserie Spangas en de film Spangas op Survival. Deze rol heeft Kimberley voor een periode van 4 jaar gespeeld waarna ze zich vervolgens op een wat meer volwassenere rollen is gaan richten. Zo was ze achtereenvolgend te zien in de series/films Crimi Clowns (2012), Het Imperium (2013), Vechtershart (2016), Sneekweek (2016) en Weemoedt (2016).

Ode Aan Kimberley Klaver

Crimi Clowns: In de serie Crimi Clowns kunnen de kijkers niet alleen van de acteerprestaties van Kimberley genieten maar tevens van haar mooie lichaam, dat ze verschillende malen aan de kijker laat zien. In verschillende naakt-en seksscènes laat ze weinig aan de verbeelding over. Zo komt er onder andere een vrijscène voorbij, is ze naakt te zien onder de douche en ligt ze bloot in de sauna. Kimberley heeft duidelijk geen moeite met naakt!

Ode Aan Kimberley Klaver

Vechtershart: Vorig jaar was Kimberley te zien in het eerste seizoen van Vechtershart. In deze serie speelt ze de rol van Kirsten, de ex-vriendin van bokskampioen Nick Roest (Waldemar Torenstra). In enkele flashbacks naar het verleden krijgen we ook in deze serie Kimberley naakt te zien. Deze scenes beloven dan ook veel goeds voor het tweede seizoen van de serie, dat momenteel wordt opgenomen.

Ode Aan Kimberley Klaver

Shoots: Kimberley heeft in het verleden voor verschillende tijdschriften sexy fotoshoots gedaan. In 2012 was ze bijvoorbeeld in FHM Magazine te bewonderen en dat was alweer de tweede fotoshoot voor dit blad. Zo was ze enkele jaren eerder ook al in het blad te zien. Tevens deed ze een shoot in badmode voor Linda Magazine en was ze in gewaagde outfits te zien in de Grazia.

Ode Aan Kimberley Klaver

Linda TV: Kimberley is niet alleen actrice maar ook programmamaakster. Zo bedacht ze het programma Badgasten dat vorig jaar te zien was op Linda.TV. In dit programma nodigt ze bekende mannen en vrouwen uit om bij haar in bad te stappen voor een openhartig interview. Zo worden zij aan de tand gevoeld over hun carrière, dromen, seks, liefde en schoonheid. Afgelopen seizoen kwamen onder ander Lauren Verster, Loes Haverkort Johnny de Mol en Kim Feenstra in het programma voorbij.

Ode Aan Kimberley Klaver

Het is weer tijd om je stem uit de brengen via de poll rechts in beeld! Is Kimberley Klaver ‘Hot’ or ‘Not’? De uitslag horen jullie bij de volgende Ode Aan…! Vergeet niet om voor het stemmen nog even onderstaande afbeeldingen van Kimberley te checken! Tot de volgende keer!

Ode Aan Kimberley Klaver Ode Aan Kimberley Klaver Ode Aan Kimberley Klaver

REACTIES OP DIT ITEM

Vergeet niet de tijd dat ze heel veel schooljongens heel blij maakte tijdens biologie ;-) http://www.schooltv.nl/video/bio-bits-vmbo-voortplanting-groei-en-ontwikkeling-1/

 • DOOR: MASTER FAPSIUS
 • 10-01-2017

Geen tieten, dus geen echte vrouw!

 • DOOR: TAKKELAAR
 • 10-01-2017

Ik heb haar liever een ‘echte vrouw’ dan… Mooie chick.

 • DOOR: YOUTUBE BOB
 • 10-01-2017

Matig koppie en wel erg kleine borstjes; ik vind het geen mokkel. Beetje doorsnee eigenlijk.

 • DOOR: AW09D8A0D8
 • 10-01-2017

ik zie liever zulke vrouwen dan vrouwen die van alles aan hun lichaam hebben laten veranderen

Heerlijke vrouw

Kimberley <3 Feeling Hot Hot Hot: https://youtu.be/HjO6FDCPIzA

“Haar goed gevulde voorgevel”, nou hahaa. Cup AAA/ Maar wel heel lekker verder.

@Mickeyknoxxx Dat gedeelte ging nog over Anna Nooshin ;) Die voorgevel mag er toch zeker wezen!

mooie vrouw, maar veel te kleine tieten

Sexy meid. Hopelijk laat ze haar borsten niet vergroten in de toekomst.

 • DOOR: APPIE63
 • 12-01-2017

Ze heeft geen moeite met naakt, maar er valt dan ook vrij weinig te zien.

 • DOOR: JAN SMIT
 • 12-01-2017

@POMBEER2, ah excusez :) .