08 APRIL 2017
  • DOOR: POMBEER

Ode Aan… | Afl. 16 – Melany Smith

Ode Aan Melany Smith

Bij de vorige aflevering van Ode Aan.. werd er een ode gebracht aan actrice Kimberley Klaver. Velen van jullie gaven aan Kimberley “Hot!” te vinden, terwijl sommigen haar liever met een iets ruimere voorgevel hadden gezien. Desalniettemin kon Kimberley onder andere door haar sexy scènes in de serie Vechtershart op een mooie score rekenen van maar liefs 79% Hot!, uitgebracht door 843 stemmers.

Deze maand is het weer eens tijd voor een nieuwe Ode Aan een misschien voor velen (nog) onbekend Mokkel: Melany Smith!

Melany Smith is een Nederlandse actrice, danseres en zangeres. Ze studeerde aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts en kwam er tijdens haar opleiding achter vooral acteren heel erg leuk te vinden. Met het acteren is ze dan ook volop aan de slag gegaan en zo is ze onder andere acteerlessen gaan volgen bij actrice Terence Schreurs. Vorig jaar was Melany voor het eerst te zien in een grote Nederlandse televisieproductie. Zo mocht ze in de RTL4-serie Weemoedt in de huid kruipen van een mooie verleidster die hoofdrolspeler Thijs Römer in twee sexy scènes een erg leuke tijd bezorgt!

Ode Aan Melany Smith

Zoals we van een Nederlandse serie mogen verwachten bevat de serie Weemoedt een gezonde hoeveelheid seks- en naaktscenes en laat Melany nou toevallig in deze scènes te zien zijn! Gelijk in de eerste aflevering trekt ze haar kleren uit en staat ze naakt op een balkon. Een goede binnenkomer zullen we maar zeggen!

Ode Aan Melany Smith

In een van de daarop volgende afleveringen maakt Melany in een zinderende seksscène een vluggertje op het mannentoilet met tegenspeler Thijs Römer die de rol van Job Weemoedt vertolkt. “Spuit me vol” kreunt ze zelfs! Ze leek er tijdens het filmen van deze scène al erg veel plezier in te hebben, zo blijkt uit de bloopers!

Ode Aan Melany Smith

Ook liet Melany haar volgers op Instagram onlangs meegenieten van een fotoshoot die ze deed in beha. De foto’s (zoals ze zelf aangeeft door haar kamergenoten zijn geschoten) mogen er zeer zeker wezen! Het is nog even afwachten of deze opkomende actrice echt definitief zal doorbreken in Nederland, maar we weten nu in ieder geval al zeker dat het aan haar looks niet zal liggen!

Ode Aan Melany Smith

Dat was ‘m weer: de Ode Aan.. van deze maand! Het is nu weer aan jullie om via de poll rechts in beeld je stem uit te brengen!

Vinden jullie Melany Hot or Not? Het is natuurlijk ook leuk als je hieronder in een reactie even laten weten wat je van haar vindt! Tot slot nog enkele mooie foto’s! Tot de volgende Ode Aan…!

Ode Aan Melany Smith Ode Aan Melany Smith Ode Aan Melany Smith Ode Aan Melany Smith

REACTIES OP DIT ITEM

hoezo naakt? dan moet de broek ook uit zijn hoor!

  • DOOR: HUNK.B
  • 09-04-2017

Mooie kont :)

  • DOOR: IKE
  • 09-04-2017