06 SEPTEMBER 2017
  • DOOR: BOOPLOVER

UITSLAG: Boobies van de Maand Augustus

Helene Hendriks Boobies

Boobies zijn al zeldzaam in de voetbalwereld. En dan zijn ze ook nog eens zó mooi!

Je valt als vrouw al gauw op in de mannenwereld van voetbal. Helene Hendriks onderscheidt zich wekelijks langs de lijn niet alleen met scherpe interviews en een frisse blik, maar ook met wat er in haar shirtje zit! Op het voetbalgala mocht ze haar Boobies eindelijk eens gebruiken, en dat hebben we geweten! Met 29,4% van de stemmen duidelijk de favoriet deze maand!

Daphne Deckers zit Helene op de hielen met 24,1% van de stemmen. Het voormalig model (maar laten we eerlijk zijn, Daphne zou nog zó op de catwalk kunnen) liet in rode bikini haar balbehandeling zien met een pingpongbatje. Wát een lijf!

Jong, mooi, getalenteerd en een ongelooflijk stel Boobies – beter kunnen we Romy Monteiro eigenlijk niet omschrijven. Haar vakantiepics leveren 17,7% van de stemmen op. Geen nood, Romy heeft nog genoeg tijd om in de toekomst talloze Boobies-competities te winnen!

Claudia Schoemacher (11,6%), Fajah Lourens (10,2%) en Helga van Leur (7,0%) zijn deze maand de drie ongelukkigen die buiten het podium vallen. Dat is in zo’n magistrale maand beslist geen schande!

Bedankt voor jullie deskundige oordeel! We zijn eind september weer terug met een nieuwe lading Boobies!

REACTIES OP DIT ITEM

Het is dat Hélène behoorlijk verlegen is, maar ik zou graag een sexy fotoshoot van haar willen zien.

Geen fotoshoot. Doe mij maar een gelekt filmpje :)

  • DOOR: IKE
  • 07-09-2017

Helene gigantisch lekker ding met heerlijke Boobies.

Helene is een topwijf en ze ziet er heerlijk uit.