06 MAART 2018
  • DOOR: BOOPLOVER

UITSLAG: Boobies van de Maand – Februari

Boobies Februari Anna Nooshin

Er was deze maand duidelijk maar één favoriet!

Het gebeurt niet vaak dat de winnaar zó eenzaam op 1 staat bij de Boobies van de Maand! Er zat ongeveer 700 stemmen verschil tussen de nummers één en twee! De foto verraadt het al, in februari kozen jullie voor Anna Nooshin! Ze liet zich fotograferen in een strak Calvin Klein-setje. Onweerstaanbaar (42,8%), zo blijkt nu!

Op kilometers afstand staat de toch wel héél lekkere Nochtli! Haar stripshowtje op de radio kreeg echter niet meer dan 14,6% van de stemmen. Die had in elke andere maand waarschijnlijk wat hoger gescoord!

Sexy bruidje Celine Huijsmans staat met 14,3% op drie. Wie zou daar niet het huwelijksbootje mee instappen?

Fajah Lourens (11,6%), Annette Barlo (11,4%) en in iets mindere mate Pia Douwes (5,3%) deden het helemaal niet slecht, maar konden deze maand absoluut niet tippen aan het Boobies-geweld van Anna!

Bedankt voor het stemmen! Eind maart zijn we er weer met een nieuwe portie Boobies! Heb jij al ‘n mooie kandidaat gespot? Laat het weten in de comments!

REACTIES OP DIT ITEM

Zeer terechte winnares! Heel mannelijk Nederland geniet toch van de voorgevel van Anna? HEERLIJK!

jammer

@Lobitterboy — Je moet je maar bedenken, het gaat om de boobies van de maand. Niet om het mokkel van de maand of om de persoonlijkheid van de maand. En haar boobies zijn zondermeer noemenswaardig.

Dat haar karakter vervolgens om te schieten zo erg is… ach.

99.99% van de mensheid is overbodig qua karakter. ;)

  • DOOR: TSNPIGMSDSGR
  • 08-03-2018

Terecht. Heerlijke boobies.