06 FEBRUARI 2018
  • DOOR: BOOPLOVER

UITSLAG: Boobies van de Maand – Januari

Boobies Januari Miljuschka Witzenhausen

Stemmend publiek heeft zin in zon én grote boobies!

In de opvallend zonnige editie van onze eerste ‘Boobies van de Maand’ van 2018 hebben jullie duidelijk een voorkeur voor groot! De nummers één en twee liggen niet alleen qua omvang dicht bij elkaar, maar ook in stemmen scheelde het zeer weinig!

Met 25,4% van de stemmen gaat de overwinning naar Miljuschka Witzenhausen! De kookexpert deelde wat vakantiekiekjes, en vergat gelukkig niet haar bikini (met inhoud) in het shot mee te nemen!

Saar Koningsberger zat Miljuschka de hele week op de hielen met haar door zwangerschap steeds groeiende buik en voorgevel! 24,8% van de stemmen bleek echter nét niet genoeg voor de winst!

Chantal Janzen liet óók haar Boobies in bikini zien, óók onder invloed van een zwangerschap! 18,6% van de stemmen gingen haar kant op. Genoeg voor een derde plaats…

Sylvie Meis (11,6%), Samantha van Wijk (11,4%) en Eva Jinek (8,2%) vielen deze maand buiten de boot, maar konden toch nog op een mooi aantal stemmen rekenen. Kortom: met januari zijn we op een lekkere manier aan het Boobies-jaar begonnen!

REACTIES OP DIT ITEM

Wat mij betreft verdiend. Genoten van Miljuschka’s vakantiefoto’s.

had saar ook een hele goede gevonden. maar dit is de beste alternatief!

  • DOOR: PINTERMANS
  • 08-02-2018

Miljuschka is echt een beestachtige een lekkere MILF. Deze mama kan volgens wij een super groot seksbeest zijn in bed. Dat hoop ik niet alleen, ik denk dat het ook zo is. Aan haar uitstraling te zien is niet vies van een spannend avontuurtje. Nu wellis waar met haar man maar voorheen met jan en ander man.