11 AUGUSTUS 2017
  • DOOR: BOOPLOVER

UITSLAG: Boobies van de Maand – Juli

Boobies Juli Yolanthe

Deze Boobies zijn vanaf nu vooral op Ibiza en in Nice te vinden!

De lijnen zijn weer gesloten! Terwijl haar man een mooie transfer maakte naar het altijd zonnige Nice, pakt Yolanthe Sneijder de Boobies van de Maand Juli-verkiezing met 33% van de stemmen!

Ze is druk met haar nieuwe club op Ibiza, maar Yolanthe zal de komende tijd ook veel op de Franse promenades te zien zijn. Als ze haar Boobies daar net zo in de etalage zet als ze vorige maand op social media deed, komen die Fransosen niet meer bij!

Op twee, met 24,1% van de stemmen, staat model Sharon Pieksma. Zij liet haar overheerlijke en bovendien 100% echte Boobies zien in een stel smakelijke vakantiekiekjes!

Ook Marlijn Weerdenburg doet het nog altijd goed bij de kenners! Jullie gaven de voormalig Boobies van het Jaar-winnares 16,2% van de stemmen. Dat Marlijn zwanger is helpt ook aardig mee met het formaat!

Emma (13,3%), Fajah (7,7%) en Heleen (5,7%) vallen deze maand buiten de boot. De zomer is echter nog niet voorbij! Genoeg tijd voor deze drie om ons met spetterende bikinipics en andere semi-blote beelden het tegendeel te bewijzen!

Bedankt voor het stemmen! (On)tevreden over de uitslag? Of heb je al een perfecte kandidaat voor volgende maand gespot? Laat het ons weten in de comments!

REACTIES OP DIT ITEM

Terecht. Ik hoop dat ze meer van dergelijke foto’s gaat delen op Instagram!

Het wordt tijd dat ze haar kut laat zien.

  • DOOR: KLOPHENGST
  • 13-08-2017

@Klophengst — En waarom is dat? Verwacht je iets bijzonders te zien? Niet om Yolanthe af te zeiken ofzo maar er zijn letterlijk miljoenen vagina’s zoals de hare.

  • DOOR: 90AWD8A0W98AWW09D8
  • 13-08-2017