07 DECEMBER 2017
  • DOOR: BOOPLOVER

UITSLAG: Boobies van de Maand – November

Boobies november Zimra

Het begint nu echt spannend te worden!

De Boobies van het Jaar-stress is nu echt toegeslagen! Met nu nog slechts één maand te gaan is er niet veel tijd meer om jouw favoriet de jaarverkiezing in te stemmen! Wie nog wél op de valreep mee gaat dingen voor die felbegeerde Boobies van het Jaar-trofee? Zimra Geurts!

De rondborstige blondine zat thuis met een burnout dit jaar, en kwam daardoor iets minder vaak met pikante kiekjes op het internet terecht. De 37,2% van de stemmen die ze kreeg voor haar ZimBra, een nieuw lingeriemerk voor vrouwen met grote boobies, zijn dus een mooi en welverdiend steuntje in de rug!

Ze zat Zimra echt op de hielen, maar kwam uiteindelijk net tekort: Elize van der Horst haalt haar hele leven al het nieuws met tieten, en deed ook afgelopen maand met haar kogelronde boobies een duit in het zakje (33,1%).

Wie had ooit gedacht dat oud-Hollandse klederdracht sexy kon zijn? Monique Smit bewijst het! Met haar decolleté haalde ze 25,9% van de stemmen binnen!

Weinig vrouwen gaan tegenwoordig nog ‘all the way’ voor tv-programma’s. Cora Emens (3,8%) durfde nog wel ‘n keer volledig naakt te gaan voor ‘Het Perfecte Plaatje’, en liet zien dat ze nog lang niet versleten is!

Bedankt voor het stemmen! Wie verdienen hun allerlaatste kans in de laatste Boobies van de Maand-verkiezing van 2017? Heb jij al een geschikte kandidaat gespot?

REACTIES OP DIT ITEM

Terechte winnares

  • DOOR: LITTLE JOHN
  • 08-12-2017

En hoeveel kreeg cora? 2,5%??

  • DOOR: IKE
  • 08-12-2017

Aah 3,8%

  • DOOR: IKE
  • 08-12-2017

Terecht. Is het misschien mogelijk, Booplover, om een overzicht te geven van wie er dit jaar al gewonnen hebben? Anders moet je al die maanden langslopen om oude winnaars te zien. En een overzicht voorkomt dat mensen gaan vragen waarom bijvoorbeeld Shelly Sterk niet genomineerd is.

Goed plan, TheBoss! Dit zijn de winnaars van de Boobies van de Maand:
Anna Nooshin
Pleun Bierbooms
Katja Schuurman
Shelly Sterk
Bo Maerten
Puck Moonen
Yolanthe
Helene Hendriks
Marieke Elsinga
Fatima Moreira de Melo
Zimra Geurts

Grote dank, Booplover. Dat wordt nog lastig kiezen aan het einde van het jaar.