18 AUGUSTUS 2017
 • DOOR: EPICEPLY

VIDEO: Mokkel van de Week – Kate Upton

Kate Upton Mokkel van de Week

We zijn nog geen man tegengekomen die Kate Upton zou overslaan. De rondborstige blondine kent haar sterke punten, en gooit ze nog regelmatig in de strijd. Ook een naaktfotoschandaaltje kreeg haar niet van d’r stuk! Check de tributevideo hieronder, en vertel ons in de comments wat je van dit Mokkel vindt!

Kate Upton werd bij het grote publiek bekend door haar verschijning in Sports Illustrated Swimsuit Edition. Toen ze in 2011 voor het eerst in het blad stond werd ze meteen uitgeroepen tot Nieuwkomer van het Jaar. Het volgende jaar stond ze meteen op de cover!

Bij haar debuut in 2011 vielen vooral haar bodypaint-foto’s op. Als je die kiekjes opzoekt snap je meteen waarom ze zo in de smaak viel! Na haar succes bij Sports Illustrated ging het snel: o.a. Beach Bunny Swimwear, Complex en Esquire zetten haar in bikini op de foto. Dat laatste blad riep haar zelfs uit tot ‘Woman of the Summer’!

Models.com zette haar in 2012 op plaats vijf in de ‘meest sexy model’-verkiezing. In datzelfde jaar werd ze opgenomen in de Maxim hot 100-lijst. Sindsdien heeft Kate in allerlei ‘hottest’ lijstjes gestaan, en lijkt daar nog lang niet uit te verdwijnen. Hoe hoog staat ze op jouw lijstje?

Het leven van een model gaat niet over rozen: in 2013, toen Kate poseerde voor haar tweede SI-cover, moest ze op Antarctica uit de kleren. Ze hield er een lichte gehoor- en oogbeschadiging aan over. Zo blijkt maar weer – wie mooi wil zijn, moet pijn lijden!

REACTIES OP DIT ITEM

Ik denk dat er genoeg mannen zijn die haar ongewild zouden overslaan maar niet toegeven. Omdat ze bang zijn een avontuur met haar niet niet te overleven!!! :-D :-D
Brrrrr wat is ze lekkerrr!! :-)

 • DOOR: GEHARREWAR
 • 19-08-2017

Inderdaad daar heb je helemaal gelijk in GEHARREWAR. Volgens mij is zij ordinair gezegd een super geil seksbeest in bed. Ik weet dus wel bijna zeker dat ze graag de leiding neemt en de touwtjes in handen heeft. En als ze flink te keer gaat met die grote reet van haar overleef je het volgens mij ook niet. Als je met haar het bed induikt is het verstand op nul en je pik het werk laten doen. Er reken er maar op dat het fenomenaal zal zijn.

Prima keuze! Top-mokkel!

Volgens mij een keihard porn mokkel in bed.

Zij zou volgens mij niet misstaan in een sekstape!

GEHARREWAR daar moet je niet voor weglopen. Daar moet je een weekend of nog liever een week het bed mee delen.

 • DOOR: LITTLE JOHN
 • 20-08-2017

@Little John Ik reken mijzelf ook niet bij de “voorbijgangers” ! :-)

 • DOOR: GEHARREWAR
 • 21-08-2017

wat een fantasie hier.

 • DOOR: GASTONN
 • 21-08-2017

Degene die het hardst proberen iets uit te stralen zijn dit vaak niet want onzeker. Meestal zijn de wilde dames degene waarvan je het totaal niet verwacht :) Denk dat het dus wel meevalt. Desalniettemin zou ik geen nee zeggen, maar dan moet er een hoop anders zijn dan nu in mijn leven haha!

 • DOOR: THEO?
 • 22-08-2017