15 JULI 2017
  • DOOR: EPICEPLY

VIDEO: Mokkels van de Week – Kendall en Kylie Jenner

Mokkel van de Week Kendall Kylie Jenner

Vergeet Kim, Kourtney en Khloe. Deze twee zijn de toekomst!

Jong geleerd, oud gedaan. Kendall en Kylie hadden geen keus: van kinds af aan zaten ze middenin de realityshowbusiness dankzij halfzussen Kim, Kourtney en Khloe Kardashian. Het is dus niet gek dat deze twee zusjes zelf ook de schijnwerpers opgezocht hebben in hun volwassen leven. De één gaat meer richting de kant van hun halfzussen, de ander zoekt de catwalk op!

Kylie Jenner (19) is de jongste in de Kardashian/Jenner familie. Ze is een Amerikaanse realityster, model, actrice, socialite en social media-personality. Ze is het meest bekend en berucht om haar transformatie de afgelopen jaren. In één klap werd het kleine grijze muisje een babe met enorme borsten, billen en lippen. Een opblaaspop is er niks bij! Inmiddels is Kylie aardig op weg met haar ‘solo’-carrière: ze heeft een eigen bedrijf, en krijgt binnenkort ook een realityprogramma: Life of Kylie.

Kendall Jenner (21) is het modepopje van de Kardashian/Jenner familie. In tegenstelling tot haar (half)zusjes werd Kendall ontzettend lang, kreeg ze prachtige benen, en bleef ze verschrikkelijk slank: perfect voor high fashion dus! Ze werd in het begin een beetje met de nek aangekeken in de modewereld: ze zou haar beroemde familie gebruiken om als model geboekt te worden. Inmiddels heeft Kendall het aardig voor elkaar op de catwalk, en lijkt ze daar nog lang niet vanaf te willen komen!

Heb jij een voorkeur?

REACTIES OP DIT ITEM

Sorry maar vind alleen kendall n beetje aantrekkelijk

ik ga dan sowieso voor kylie. mag dan wel nep zijn, maar kendall lijkt te veel op een jongen :P

  • DOOR: GASTONN
  • 17-07-2017