12 AUGUSTUS 2017
  • DOOR: EPICEPLY

VIDEO: Mokkels van de Week – the Kardashians

Mokkels van de Week Kardashians

Wie van de drie is eigenlijk de lekkerste?

De Kardashian-zusjes. Wie kent ze niet? Je kunt (letterlijk) niet om ze heen: als ze even uit de spotlights dreigen te verdwijnen, zorgen ze gewoon zelf voor een spraakmakende ruzie, naaktfoto of opvallende uitspraak om weer het middelpunt van de aandacht te worden – niks is te gek voor deze meiden. Ze zijn absoluut niet cameraschuw, en dat is ook de belangrijkste reden dat er zo veel heerlijke (bewegende) beelden van ze bestaan. Scroll naar beneden voor een mooie videocompilatie!

Khloé Kardashian is de jongste van de drie. Ze werd dankzij de familie-realityshow Keeping Up With The Kardashians bekend. Net als haar zusjes heeft ze een voorliefde voor NBA-spelers: ze trouwde al eens een basketballer, en heeft nu weer ‘n relatie met een andere! Qua uiterlijk lijkt ze het minst op haar oudere zussen. Het verschil is zo groot, dat sommige mensen denken dat OJ Simpson, destijds vriend van de familie, haar vader zou kunnen zijn!

Kim Kardashian is de grote ster van de familie. Het begon allemaal met haar sextape met rapper Ray J. Ze is sindsdien flink veranderd – mede door een flink aantal cosmetische ingrepen. Toch blijven veel mannen een stiekeme voorliefde voor Kims enorme borsten en billen houden. Geef ze eens ongelijk!

Kourtney Kardashian is misschien wel de meest naturelle van de drie. Ze heeft de meeste kinderen, maar heeft qua liefdesleven de meeste kopzorgen. Haar knipperlicht-huwelijk met Scott Disick begint inmiddels trieste vormen aan te nemen. Een prachtige vrouw als Kourtney verdient beter!

REACTIES OP DIT ITEM

Kim, maar Chloe is de laatste jaren ook gestegen in rang!

  • DOOR: SIMONTEMPLAR
  • 13-08-2017

Ik vind Kourtney de mooiste van de drie.
Maar khloe heeft de lekkerste kont.
Maar dat is mijn persoonlijke mening

Meest linkse op de foto. Maar ik zou ze allemaal willen proberen/ berijden.