07 JANUARI 2017
  • DOOR: ZEEBONK

Wie Is De Mol? van start!

Wie Is De Mol? 2017

Spannende spelshow is weer begonnen. Redenen om te kijken? Genoeg!

Wie nog nooit een heel seizoen van Wie Is De Mol? gevolgd heeft, doet er goed aan dit jaar eens te beginnen! Er zijn namelijk genoeg redenen om de spannende spelshow, die vanavond van start is gegaan, juist nu een kans te geven!

Laten we meteen bij het meest interessante beginnen: de vrouwen! WIDM is eigenlijk elk jaar een goudmijn voor Mokkels.nl-waardige beelden. Jennifer Hoffman en Marlijn Weerdenburg wisten met optredens in het programma al eens de Boobies van het Jaar-verkiezing te winnen – zegt genoeg toch? Dit jaar kan je bijvoorbeeld met je Mokkels-bril gaan letten op de jonge (en blonde!) deelneemsters Yvonne Coldeweijer en Sigrid ten Napel! Ook Roos Schlikker en Imanuelle Grives kunnen misschien nog verrassend uit de hoek komen. Nu maar hopen dat ze niet al te vroeg hun exit moeten maken…

Verder kan je natuurlijk kijken voor de mooie beelden (dit jaar zijn ze in het bosrijke noordwesten van Amerika), de spannende opdrachten, de mysterieuze raadsels en, als je écht diep wil gaan, het jagen naar aanwijzingen. Elk soort kijker zal aan z’n trekken komen dus!

REACTIES OP DIT ITEM

Nogal wat onbekende bn-ers en qua mokkels, tja.. Yvonne en Sigrid zijn niet lelijk maat totaal niet te vergelijken met een vivienne, jennifer, Marlijn of een Daphne.

  • DOOR: IKE
  • 08-01-2017

ga er wederom weer niet naar kijken

  • DOOR: HUNK.B
  • 08-01-2017

deelnemersveld is op een of andere maneir minder interessant dit jaar. hoop dat die sanne wallis er snel uit gaat, kan niet zo lang naar haar kijken…

  • DOOR: GASTONN
  • 09-01-2017

Programma is me veel te dramatisch, met al die overdreven filmmuziek. Haak na 10 seconden al af. Ik zie de eventuele shots van Sigrid (raar kind, maar wel enige die ik enigszins interessant vind), wel verschijnen.

Ja, het klopt wel dat ze er een soort soap van maken. En dan een laatste aflevering live vanuit het vondelpark en dan ook moltalk. Het is inderdaad iets te veel van het goede, helemaal met al die dramatische muziek, alsof ze met een bloed serieuze zaak bezig zijn en kijk hoe te gek dit allemaal wel niet is. Het word erg uitgemolken, te veel overgepraat. Dat gaat nogal ten koste van de geheimzinnigheid. Eigenlijk is het programma vanaf 2011 redelijk ontspoord. De oude seizoenen zijn naar mijn idee leuker om naar te kijken. Hoewel een Marlijn of een Jennifer veel goed maakt. Moet ook zeggen dat me helemaal niet zo uit maakt wie de mol is, ik kijk meer naar de omgeving, de activiteiten en de groepsdynamiek.

  • DOOR: IKE
  • 12-01-2017