13 APRIL 2018
  • DOOR: ZEEBONK

Win een Twero Goodybag

Twero Goodybag Kathie

Heb jij al een profiel op het grootste Adult Social Netwerk van Nederland? Zo niet, registreer dan nu en maak kans op leuke prijzen! Win deze keer een Twero Goodybag vol erotische kleinigheden waarmee je heerlijk het weekend instapt!

Twero Goodybag

Verwend worden door Sexykathie is sowieso geen straf, maar we waren blij verrast toen ze gisteren een leuke post plaatste op de wall, over een toffe winactie waarbij ze maar liefst 2x een goed gevulde goodybag weg mag geven! En meedoen is super makkelijk:

Word lid van Twero, voeg wat spannende vrienden toe, plaatst een leuke foto en tag wat leden die jij leuk vindt! Easy toch? Want spannende nieuwe vrienden maken binnen deze community is echt zo gedaan!

Twero Goodybag Kathie

Goodybags zijn altijd goed gevuld…

Zoals we weten zijn de winacties bij Twero altijd net zo groot en uniek als het platform zelf! Naast Goodybags werden er ook prijzen twv € 200 weggegeven en zijn er altijd leuke challenges rond bijvoorbeeld Koningsdag, vaderdag of kerst. Het ledenaantal is sinds dat we lid werden, ongeveer 2 jaartjes terug, onwijs gegroeid. Zo zijn er naast Nederlandse schoonheden ook dames uit het buitenland bijgekomen. Je kan gewoon instellen welke talen jouw voorkeur hebben; Aan de hand van jouw keuzes zie jij voorbijkomen wat er gepost wordt en welke dames er online op cam komen! Handig he!

De zomer staat voor de deur, en dat belooft veel goeds; leden durven zich nu al behoorlijk bloot te geven, we zijn benieuwd wat er de komende weken op de planning staat en loggen dan ook dagelijks even in op dit uitdagende platform! Als je niet genoeg kan krijgen van mooie vrouwen, uitdagende fotoseries en geile filmpjes, maak dan nu een profiel aan en geniet ervan! Wij doen dat ook ;-)

Twero.com – Where Two Erotic people meet…

Comments are closed.

//