07 APRIL 2017
  • DOOR: ZEEBONK

‘Strippende’ Sylvie Meis helpt voetbalclub aan winning mood

Sylvie Meis

Zo’n toplijf werkt natuurlijk motiverend!

Opvallend nieuws uit de Duitse competitie! De voetbalclub Hannover’96 wint sinds kort meer wedstrijden dan ooit. Welk wondermiddeltje ze in de kleedkamer gebruiken? Een strippende ‘Sylvie Meis‘!

De spelers hebben een levensgrote kartonnen cut-out van Sylvie in lingerie in de kleedkamer gezet, en deze allerlei kleding aangetrokken. Bij elke overwinning mogen ze drie kledingstukken van deze tweedimensionale Sylvie verwijderen! De coach laat het vooralsnog toe: “Het is een zotte actie van die jongens. Als het bijdraagt aan de motivatie van de spelers vind ik het goed.”

Sylvie zelf kan er volgens haar management ook hard om lachen: “Op een gekke manier vindt Sylvie het een compliment. Ze hoopt dat haar pop het team nog veel geluk gaat brengen. Wel is ze benieuwd naar een foto van haar strippende evenbeeld.”

REACTIES OP DIT ITEM

Sylvie heeft gezegd dat ze het een compliment vind! Nou vind ik gewoon dat ze als soort bedankje een echte striptease act moet geven aan team. Iemand kan dat dan mooi filmen zodat wij kunnen meegenieten 🙂

  • DOOR: Epiceply
  • 07-04-2017

Ze is zo lekker!

  • DOOR: Dennis111
  • 07-04-2017