15 APRIL 2017
  • DOOR: DE MOKKELMAN

Scoren op Tinder? Zo doe je dat!

Scoren op Tinder

Scoren op Tinder, Happn of Bumble? Dan wil je natuurlijk dat je profiel en bio zo goed mogelijk uit de verf komen. Misschien nog wel belangrijker zijn de foto’s die je gebruikt. Met deze 5 apps zorg je dat die er zo goed mogelijk uitzien!

Ingebouwde Beautify-modus

Apps om je selfies er mooier uit te laten zien, zijn de afgelopen jaren immens populair geworden. De 4 apps hieronder zijn bijvoorbeeld allemaal in de top 100 te vinden en stuk voor stuk honderden keren gedownload. Op steeds meer smartphones is een zogenoemde ‘Beautify-modus’ dan ook standaard aanwezig. Een goed voorbeeld is de Huawei P10, die beschikt over een Leica-lens en diverse opties in de camera om de aantrekkelijkste (zelf)portretten te schieten. Je hoeft er weinig voor te doen en het resultaat is goed. Laat die matches maar komen!

Cymera

Deze app belooft de ‘meest professionele tools’ voor het opleuken van je selfies. Dat kan deels geautomatiseerd, al heb je ook de optie om handmatig je gezicht slanker te maken of dat ene pukkeltje weg te poetsen. Cymera heeft ook de nodige filters en make-up-opties, al wil je daar als echte man natuurlijk ver weg van blijven. Het interessantst zijn misschien wel de verschillende cameralenzen, waarmee je bijvoorbeeld een fisheye-effect toevoegt. Zo val je beter op tussen al die standaardfoto’s op datingsites. Download voor Android en iOS.

trump meitu

Meitu

Chinezen houden van mooimaak-apps en het is dan ook geen verrassing dat Meitu oorspronkelijk uit dat land komt. Wil je de foto’s op je datingprofiel vrij houden van puistjes en rimpels, dan moet je Meitu zeker eens proberen. Maak een selfie en de app maakt je in een handomdraai ‘mooier’. Ook kun je filters en vignetten toevoegen, al heeft Meitu de neiging om meer weg te poetsen dan alleen oneffenheden. En voor de lolbroeken onder ons: vooral geen dickpic mee maken dus! Meitu is beschikbaar voor Android en iOS.

InstaBeauty

Meitu is simpel in gebruik, maar maakt nogal een inbreuk op je privacy als je akkoord gaat met alle machtigingen die de app vraagt. InstaBeauty is een goed alternatief dat min of meer hetzelfde werkt. Wel is het vooral een make-up-app; maak je gebruik van alle mogelijkheden, dan krijgt je gezicht al gauw iets weg van een ladyboy! Voor het snel wegpoetsen van oneffenheden is InstaBeauty best geschikt, en de app is helemaal gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

prisma app

Prisma

Op zoek naar een kunstzinnige chick? Probeer dan Prisma. Deze gratis app voor Android en iOS verandert jouw selfies in ware kunstwerken. Je hebt diverse filters en effecten tot je beschikking om er iets speciaals van te maken. Daarnaast kun je handmatig gedetailleerde, uitgebreidere aanpassingen maken voor een uniek resultaat. Je foto opslaan en instellen in een dating-app naar keuze is zo gepiept.

REACTIES OP DIT ITEM

Ja man echt onopvallend deze apps zeg, niemand zal het doorhebben en je zeker niet weg swipe omdat je te laf bent om je ware gezicht te tonen.

  • DOOR: HELDZONDERSOKKEN
  • 15-04-2017

Oh wow, ben ik weggemod? Schuldbekentenis, moderators? Misschien kunnen jullie DIE energie toepassen op het correct modereren en op het verhogen van de beveiliging van de site want we krijgen inmiddels spammers in de Reacties.

  • DOOR: AWDAW0D98AW098D0
  • 16-04-2017

LOL! ))

  • DOOR: HELEN
  • 16-04-2017