20 NOVEMBER 2016
  • DOOR: ZEEBONK

Dansende Maan de Steenwinkel schijnt door

Maan de Steenwinkel

Zangeres toont haar innerlijke Beyoncé bij Let’s Dance!

Na haar overwinning bij The Voice is het snel gegaan met de carrière van Maan de Steenwinkel. Sinds haar auditie bij de talentenshow, waar ze als jong en onschuldig meisje binnenkwam, heeft Maan zich ontpopt tot een ster met sex appeal!

Haar meest recente klussen waren twee optredens bij ‘Let’s Dance’, een disco-avond in de Ziggo Dome waarbij ze als één van de vele muzikale gasten een aantal covers mocht zingen. Maan ‘deed’ Beyoncé, in zang én dans – een meisjesdroom van haar. Aan tafel bij Humberto Tan’s RTL Late Night werden fragmenten van de show getoond. Maan zag er in een gewaagd doorschijnend pakje net zo sexy uit als haar idool, en ook die verleidelijke danspasjes gingen haar gemakkelijk af!

Na het programma ontstonden er in de reacties online twee kampen: een positief kamp bestaande uit (voornamelijk) mannen die zeer begrijpelijk compleet voor Maans zang, moves en outfit gevallen waren, en (jaloerse) vrouwen die de weinig verhullende outfit van Maan juist totaal ongepast vonden!

We hoeven jullie vast niet te vragen bij welk kamp jullie horen!

REACTIES OP DIT ITEM

zure opgedroogde vrouwen kunnen het niet aan dat maan gewoon mooier dan zij is! gewoon lekker doorgaan hoor maan!

  • DOOR: PINTERMANS
  • 22-11-2016

Ach, wat een drukte om vrij weinig. Ze is alles behalve de eerste en zal ook alles behalve de laatste zijn die weinig verhullend haar ding doet. Ben eigenlijk geneigd het met Pintermans eens te zijn; klinkt me meer in de oren als afgunst cq. jaloezie dan om vrouwen die oprecht kanttekeningen plaatsen bij Maan’s tenue.

  • DOOR: A9W0D8AW9D08
  • 23-11-2016