07 NOVEMBER 2016
  • DOOR: ZEEBONK

De mooiste mokkels op de MTV EMA’s

MTV EMA's

Naast een hoop modeflaters waren er toch nog wat hoogtepuntjes op Rotterdams muziekevenement!

Nadat Amsterdam in 2013 nog het toneel was van de MTV Europe Music Awards, streek het internationale muziekevenement gisteravond neer in Rotterdam! Aangezien Miley Cyrus in 2013 als presentatrice veel tongen losmaakte met haar superblote outfits en door het roken van een joint op het podium, stond de presentatrice van dit jaar, Bebe Rexha, een flinke klus te wachten!

Bebe, bekend van haar hit ‘In The Name Of Love’ met Martin Garrix, was mede dankzij haar vele garderobewisselingen en ontzagwekkend lekkere billen het stralende middelpunt van de avond.

Ook model en gastpresentatrice Winnie Harlow en actrice Nina Dobrev wisten qua uitstraling en outfit de juiste snaar te raken. Wie minder stijlvol in beeld kwamen: Elettra Lamborghini, een Italiaanse MTV-realityster, die een vrij ordinaire (maar zeer onthullende) jurk droeg, en Charli XCX met haar mierzoete roze pakje. Ann-Kathrin Brömmel, de vriendin van Mario Götze, kreeg dankzij haar doorschijnende maliënkolder-achtige topje te maken met een oops-momentje!

REACTIES OP DIT ITEM

eng gezicht heeft die bebe. wel goede kont idd

  • DOOR: GASTONN
  • 07-11-2016