10 APRIL 2019
  • DOOR: ZEEBONK

Anna Nooshin is verloofd

Anna Nooshin verloofd

Na vier maanden met nieuwe vriend wist ze genoeg!

Het is een dag van uitersten: terwijl Fajah zich rot zoekt en nog steeds niet de juiste man tegengekomen is, heeft Anna Nooshin de ware al wel héél snel gevonden!

De Youtuber/vlogger/presentatrice kwam haar huidige vriend vier (!) maanden geleden tegen, en is deze week door hem ten huwelijk gevraagd! Wij snappen die gast wel hoor. Als je een mokkel van het kaliber Anna Nooshin aan de haak slaat moet je alles op alles zetten om haar in de buurt te houden!

Voor meer Anna Nooshin check je natuurlijk ons Mokkelforum!

REACTIES OP DIT ITEM

Na vier maanden. Pff, ik zal het nooit begrijpen. Snap de toegevoegde waarde van een huwelijk sowieso niet, maar zo snel al helemaal niet.

  • DOOR: OReally?
  • 10-04-2019

@OREALLY?: Ik wist het na 3 maanden al zeker. Nu, bijna 20 jaar later, zijn we nog steeds samen, mijn vrouw en ik. Soms weet je het gewoon zeker. Al heb ik net als jij daar bij celebs wel enige twijfels bij, dat het misschien meer een media stunt is dan ware liefde/romantiek.

Maar goed, misschien moeten we Anna het voordeel van de twijfel geven. Ik ken d’r niet persoonlijk, noch haar verloofde. Misschien is het echt een match made in heaven. Who knows?

  • DOOR: 8YbHe0NKDosS51FkWLO5OSZPMUytRlcL
  • 10-04-2019

@8YB

Uit oprechte interesse: maar waarom dan zo snel trouwen? Heel fijn dat je je zo goed bij elkaar voelt, maar dat kan toch ook zonder overhaaste bruiloft?

  • DOOR: OReally?
  • 11-04-2019

@OREALLY?: Verschilt enorm van paartje tot paartje. Bij ons was het voornamelijk omdat ik een hopeloos romanticus ben en mijn vrouw daarin mee ging. Klinkt misschien wat kinderachtig als ik het op die manier beschrijf maar… zoals ik al zeg, we zijn al bijna 20 jaar samen. En dat zonder ooit ook maar 1 heftig conflict.

Geen idee of ditzelfde ook voort Anna en haar verloofde geldt. Ik hoop het voor ze. Iedereen verdient de kans op ware liefde, op een band die verder rijkt dan het fysieke, verder rijkt dan het emotionele danwel het maatschappelijke. En dat meen ik, iedereen verdient dat. Dus, ik hef het glas op Anna. Ook al lijkt 3 maanden wel erg snel. Een mens kan hopen voor een ander mens, toch?

  • DOOR: 8YBHE0NKDOSS51FKWLO5OSZPMUYTRLCL
  • 12-04-2019