16 MEI 2017
 • DOOR: ZEEBONK

Katja Schuurman geniet van ‘fantastische seks’

Katja Schuurman fantastische seks

Katja en haar verloofde liggen ook lang niet altijd alleen met z’n tweeën in bed!

Als we haar nieuwste interview met Veronica Magazine moeten geloven, voelt Katja Schuurman zich geweldig! Ze kan weer goed overweg met ex Thijs Römer, hun dochtertje Sammie is ‘superblij’, en ze is verloofd met haar 14 jaar jongere vriend Freek, die ze regelmatig alle hoeken van de slaapkamer laat zien!

“Hij regelt alles heel goed tussen werk en privé en is ook ambitieus als het gaat om onze relatie.” Ze doen allebei erg hun best om tijd in elkaar te steken. “Bovendien hebben we fantastische seks, dus wat wil je nog meer?”

Katja houdt het in de slaapkamer graag spannend. Je hele leven lang met één persoon het bed delen vindt ze niks: “het gaat erom dat de ander het oké vindt als je het soms met een ander doet.” Toch is vreemdgaan en liegen een absolute ‘no go’ voor Katja. Hoe los je dat dan op? Gewoon een leuke derde bedpartner uitnodigen! “We vinden het leuk als er soms een ander bij komt, en dan vind ik dat dus helemaal oké.”

REACTIES OP DIT ITEM

Okee

 • DOOR: HENK PETER
 • 16-05-2017

Dat ze dit deelt met anderen,het gaat niemand wat aan met wie ze het doet.en vooral hoe,wat wil ze hier nu mee bereiken,dat we geiler worden met zulke
berichten,ik vind het nergens op slaan en we worden er gerust niet beter van.

 • DOOR: THE FLUGGER.
 • 16-05-2017

THE FLUGGER: Wat denk je van (ziekelijke) aandacht, de zoveelste nep BN’er.

THE Flugger, je begrijpt het niet, het is een gratis contactadvertentie van Katja.

 • DOOR: LITTLE JOHN
 • 16-05-2017

Lol die drukte over niks van iemand die niks te vertellen heeft behalve iets waar we altijd over vallen zoals sex en sex met meerderen. Tja als je niet af en toe wat laat horen vergeten we ze snel. Probleem hiermee is dat dit meestal het voorspel voor het einde is als het zo moet ! Al dat schokkende gedoe is al lang niet meer schokkend omdat iedereen dat doet en dat we daar een beetje moe van worden.

 • DOOR: GOTCHA63
 • 17-05-2017

@Gewone Man: Man, man… wat heb jij het er maar moeilijk mee, he? Je begrijpt er dus werkelijk helemaal geen ruk van. Zoveel is wel duidelijk. De reden waarom laat ik in het midden, dat is iets dat je zelf uit moet zoeken en op moet lossen.

@Gotcha63: Weet je wat nou de ironie ervan is? Wij, de massa dus hebben deze situatie gecreeerd. Dus, mochten we er nou inderdaad moe van aan het worden zijn hebben we dan enkel en alleen aan onszelf te danken. Hint: Facebook. Om maar 1 dwarsstraat te noemen. De rest mag je zelf uitvogelen.

Laten we dus niet al teveel afzeiken op Katja zonder ook eens goed naar onszelf te kijken. Alvast bedankt.

 • DOOR: A9WD80AW9D8A0W9D8A0W9D8
 • 17-05-2017