30 JANUARI 2019
  • DOOR: ZEEBONK

Is dit een gelekte naaktfoto van Iggy Azalea?

Iggy Azalea naaktfoto's

Zangeres met enorme bilpartij staat ineens naakt op het internet. Echt of niet?

We hebben alweer een tijdje niks van Iggy Azalea gehoord. Daarom zijn we bereid te geloven dat de nieuwste ‘gelekte’ naaktfoto van de blonde zangeres/rapper echt kan zijn. We lopen lang genoeg mee om te weten waartoe een celebrity in staat is om in de picture te blijven! Qua postuur klopt het, zo’n enorme bilpartij zie je niet elke dag.

De foto zou van vóór haar borstvergroting moeten zijn, aangezien ze tegenwoordig een prominentere voorgevel heeft. Toch weten we het niet zeker. Mochten de foto nep zijn, dan heeft Iggy toch weer wat gratis aandacht te pakken…

REACTIES OP DIT ITEM

Ik denk eerlijk gezegd dat ie echt is, de foto. Niet alleen kan ik zo 1, 2, 3 echt geen plak/knipwerk zien maar de ruis in de foto (best lage kwaliteit eigenlijk, dik onderbelicht ofzo) is eigenlijk constant.

Dit is dus in ieder geval geen Photoshop-werkje, lijkt mij. Dan zou het eventueel een look-alike kunnen zijn maar dat lijkt mij sterk. Want het gezicht komt wel bijzonder hard overeen en ook de plaatsing van moedervlekken lijkt een match te zijn (even rekening houden met spiegeling).

  • DOOR: 3tIZgoV0UMvJAeJZQt535Yhq4bDpDZWF
  • 02-02-2019