15 MEI 2018
  • DOOR: ZEEBONK

Met vrouwen zoenen is geen lolletje: Rita Ora zegt ‘sorry’

Rita Ora tepels

Moet Katy Perry dan niet ook haar excuses aanbieden?

Men is boos op Rita Ora! De zangeres bracht onlangs een nummer uit, genaamd ‘Girls’, waarin ze zingt over zoenen met vrouwen in een dronken bui. ‘Uiterst gevaarlijk’, wordt deze songtekst nu genoemd. Op deze manier zet Rita homoseksualiteit namelijk neer als een lolletje – alsof je alleen met vrouwen zou willen zoenen als je lazarus bent… Wat?

In het huidige landschap moet je jammer genoeg direct door het stof als je ook maar één zeikerd op z’n teentjes hebt getrapt. Rita, die natuurlijk niet bekend wil staan als homohater (sterker nog, ze is zelf hartstikke bi) kwam direct met een officiële ‘sorry’. Ze zal het noooooit meer doen. Zong Katy Perry in 2008 niet over precies hetzelfde? ‘Kissed a girl’ – gewoon voor de lol? Pak je hooivork en fakkels, we hebben weer ‘n nieuw doelwit!

REACTIES OP DIT ITEM

Wat een ongelooflijke nonsense toch weer. Het is maar goed dat we waarschijnlijk de wereld compleet hebben verkloot en over minder dan een generatie uitsterven (geen geintje). Want deze onzin is echt te erg voor woorden.

1 — Het eigen geslacht zoenen is nog niet meteen homosexualiteit.
2 — Als je bezopen bent doe je inderdaad best gemakkelijk dingen die je anders niet zou hebben gedaan, voor een lolletje.
3 — Zelf-discriminatie much, homosexuelen van de wereld? Wat, zijn we nu allemaal Marokkanen? Allemaal aan de zelf-discriminatie doen!

Idiots. De mensheid verdient het niet om door te gaan, te treurig voor woorden.

[/rant]

  • DOOR: G3WNXWCZKBJ5
  • 20-05-2018
//