09 FEBRUARI 2018
  • DOOR: ZEEBONK

De lekkerste Olympische Mokkels van deze Winterspelen

Olympische Winterspelen Mokkels

Deze sportieve babes gaan dit jaar voor goud!

Vandaag beginnen de Olympische Winterspelen van Pyeongchang, Zuid-Korea! Als echte Hollanders kunnen we weer dagelijks (door de tijdsverschillen vooral in de late ochtend/vroege middag) smullen van winterse topsport. In ons geval betekent dat vooral veel schaatsen kijken, maar wie z’n horizon een beetje durft te verbreden zal ook in andere sporten atletische Mokkels kunnen vinden! We zetten de pareltjes van deze Spelen even op een rijtje:

Lindsey Vonn

Misschien wel de bekendste wintersport-babe! Beeldschone Lindsey won in 2010 al eens goud op haar ski’s, en gaat dit jaar op voor haar (vermoedelijk) laatste kunstje. Ze is namelijk ‘al’ 33!

Silje Norendal

Dit Noorse snoepje won met haar snowboardkunsten al eens goud op de X-games. Nu mag 24-jarige Silje eindelijk haar slag slaan op Olympisch niveau!

A post shared by siljenorendal (@siljenorendal) on

Suzanne Schulting

We mogen het Nederlandse team natuurlijk niet overslaan! We kennen Ireen Wüst, Marrit Leenstra en andere vertrouwde namen inmiddels wel, maar had je ook al eens van Suzanne Schulting gehoord? Ze komt in actie bij het shorttracken. Alsof die sport al niet spectaculair genoeg was!

Suzanne Schulting

Jessie Diggins

De stoere Jessie Diggins doet aan cross-country skiën. Ziet er in skipak al heerlijk uit, maar doet het ook goed in bikini!

REACTIES OP DIT ITEM

En jullie vergeten Saskia Alusalu. Deze estisch langebaanschaatsster ziet er ook leuk uit.