16 JULI 2017
  • DOOR: ZEEBONK

Oranje Leeuwinnen vandaag in actie op EK

Oranje Leeuwinnen

‘Onze’ meiden openen Europees Kampioenschap in eigen land! Op Mokkels.nl kijken we aandachtig toe!

Na veel hype in de media, moeten ze het vanavond voor het eerst waarmaken. De Oranje Leeuwinnen openen om zes uur tegen Noorwegen het EK vrouwenvoetbal, en bij Mokkels.nl kunnen we niet wachten! Over het niveau willen we het liever niet hebben – de meiden presteren op hun eigen topniveau, en daar hebben we respect voor – dus focussen we ons liever op de heroïek, en de mooie beelden natuurlijk! Want wie houdt er nou niet van een elftal mooie meiden die zichzelf volledig geven voor ons landje?

Dat Anouk Hoogendijk niet meer bij de selectie zit, wil natuurlijk niet zeggen dat alle schoonheid uit het elftal verdwenen is! Ons favorietje van vorig toernooi, Lieke Martens, is inmiddels uitgegroeid tot absolute topspeler, Vivianne Miedema moet voor de doelpunten zorgen, Daniëlle van de Donk verdeelt en heerst op het middenveld, en ook talent Jill Roord lijkt zich in de basis te knokken!

Ga jij ook kijken? Op welke speelster ga je speciaal letten?

REACTIES OP DIT ITEM

Niet om aan te zien dat vrouwen-voetbal. Bij het douchen gebeuren natuurlijk wel lekkere dingen :)

  • DOOR: PETERWEETHETBETER
  • 16-07-2017

vrouwenvoetbal beter dan mannenvoetbal, niet zeuren maar ballen, geen matennaaierij, dit zijn bikkels geen aanstellers. en het zijn lekkere mokkels